Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jack Lee Mr. Jack Lee
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

leejack@szsunson.com

86-755-26470670

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

ABOUT US

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

Diadegkeun dina taun 2003, 17 taun fokus kana téknologi enkripsi komérsial sareng kios berkaitan-pamayaran sareng pangembangan solusi, Shenzhen Sunson Tech Co, Ltd dileler salaku perusahaan téknologi tingkat luhur, kalayan langkung ti 50 insinyur kaahlian anu dikhususkeun dina R&D di bidang enkripsi, saluran pamayaran, ATM anu ngaropéa, Kiosks, jsb. Shenzhen Sunson Tech Co, Ltd nyaéta perusahaan hi-tech ngarah ngahijikeun R&D, pabrik, sareng pemasaran alat input pikeun ATM, kios, terminal layan diri, ultrasounds, konsol industri, jsb. Pad PIN Sunson sareng produk keyboard keyboard logam tetep ngajaga pangsaosan pasar domestik dugi ka 90%, sareng ti saprak 2010 urang tiasa ngédarkeun jalur bisnis kami kana terminal-terminal sapertos ATM, dirarancang khusus, kios pamayaran, mesin vending, kios saringan kaséhatan, industri robot, pangenalan POS, Solusi Daur Aliran Smart Cash ngaliwatan sistem Mesin Deposit Cash, jsb. Sunson ngagaduhan langkung ti 5000 meter pasagi Headquarter di Shenzhen, sareng langkung ti belasan pepelakan produksi subsidiary di China. Pikeun pangembangan jangka panjang sareng sustainable, Sunson parantos ngirangan seueur artos dina R&D, ngahontal puluhan patén-patén panemuan sareng hak cipta perangkat lunak, kualifikasi ISO 9001, ISO 13485, CE, FCC, RoHS, MDSAP, sertifikasi PCI, jsb. Urang ngahargaan mitra bisnis urang sareng sok siap ngaladénan para nasabah sareng pangguna. Ningali maju kana kunjungan sareng anjeun

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-755-26470670

Fax: 86-755-26470674

Hapé: +8613911139588

email: leejack@szsunson.com

alamat: 6th Floor, Block D, Chiwan Industrial Zone, Shaodi Rd.1# Shekou, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.sunsonkiosk.com

Bossgoo Showroom: http://sunsonkiosk.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali