Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jack Lee Mr. Jack Lee
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

leejack@szsunson.com

86-755-26470670

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

ABOUT US

Shenzhen Sunson Tech Co., Ltd

Diadegake ing taun 2003, 17 taun fokus ing teknologi enkripsi komersial lan kios sing gegandhengan karo pembayaran lan pangembangan solusi, Shenzhen Sunson Tech Co, Ltd dianugerahi minangka perusahaan berteknologi tinggi tingkat negara, kanthi luwih saka 50 insinyur keahlian sing dikhususake ing R&D ing lapangan enkripsi, saluran pambayaran, ATM sing disesuaikan, Kiosks, lsp. Shenzhen Sunson Tech Co, Ltd minangka perusahaan teknologi hiji terpadu sing nggabungake R&D, Pabrik, lan pemasaran piranti input kanggo ATM, kios, terminal layanan mandiri, ultrasounds, console industri, lsp. Produk PIN lan papan keyboard logam Sunson wis njaga pangsa pasar dominan nganti 90%, lan wiwit taun 2010, kita sukses nggawe macem-macem garis bisnis menyang terminal kayata ATM sing dirancang, kios pembayaran, mesin vending, kiyks kesehatan, industri robot, POS pangenalan pasuryan, Solusi Siklus Aliran Tunai Smart liwat sistem Mesin Deposit Awis, dll. Sunson nduwe luwih saka 5000 meter persegi ing Shenzhen, lan luwih saka tikel produksi produksi anak perusahaan ing China. Kanggo pembangunan jangka panjang lan sustainable, Sunson mesthi nglampahi dhuwit sing akeh kanggo R&D, entuk paten paten penemuan lan hak cipta piranti lunak, sertifikasi ISO 9001, ISO 13485, CE, FCC, RoHS, MDSAP, PCI, lan liya-liyane. Kita ngurmati mitra bisnis lan mesthi siap ngladeni para pelanggan lan pangguna. Nggoleki kunjungan lan pitakon.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-755-26470670

Fax: 86-755-26470674

Ponsel: +8613911139588

Email: leejack@szsunson.com

Alamat: 6th Floor, Block D, Chiwan Industrial Zone, Shaodi Rd.1# Shekou, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.sunsonkiosk.com

Bossgoo Showroom: http://sunsonkiosk.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan